Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Kurssenter

Kurssenter i tømmerlaftet stil
- med egen badestamp
På Kjersemfjellet, 15 minutters kjøring fra bygda, har vi bygget opp et flott ride- og kurssenter. I tømmerlaftet, tradisjonell stil har vi her et lite tun bestående av hovedhus, med kjøkken, spise/peisestuestue, soverom og sanitæranlegg, to hytter med soveplass til 20 og en stall med tilliggende konferanserom/undervisningssal. Total sengekapasitet er 20.
(Vi vil heller ikke unnlate å nevne den vedfyrte badestampen midt på tunet. Her har mangt et verdensproblem funnet sin løsning i sene nattetimer.)

Bjørn Kjersem er gammel norgesmester og en av de første som begynte med innførsel av islandshester til Norge. Han har avlet fram og trent opp noen av landets høyest premierte islandshester. Han har også hatt flere sentrale verv i Norsk Islandshestforening. Bjørn er mye brukt som instruktør innen hestefaget og har gått i bresjen for å heve kvaliteten på landets rideskoler.

Kontakt oss

BjørnStall Kjersem


6387 Vågstranda
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Tlf. (+47)712 29664

Mobil. (+47) 913 01191

Avl / Oppdrett

AVL / OPPDRETT

oppdrettStall Kjersem har en lang historie, helt tilbake til 1972. I dag er dette et av landets mest allsidige og komplette hestesentre - beliggende på fjellovergangen mellom fogderiene Sunnmøre og Romsdalen. Her driver vi oppdrett og avl av egne hester, med utgangspunkt i en flokk på 40-50 dyr. Hvert år blir 5-7 hopper av første og andre premiegrad bedekt med best tilgjengelige hingster. Vi har stallplass til 25 hester pluss egen ridebane, rundpaddock.

Bildet viser første premie hingsten Gneisti fra Stall Kjersem.

 

 

 Meritter:

    3 plass VM Holland 2007 (Hingst 6år)

    Samlet dom Tresfjord 2009 8.42, med rideprøve 8.65

Ta kontakt for info og påmelding.

Search

Tilfeldig bilde

IMG_7826.jpg

Bannere

Copyright © G-Design 2016. All Rights Reserved.